2022-02-22 08:08:53• hírek • közlemény

Az első szakmai rendezvény az IT és szakképzés területén Szatmárnémetiben

Az erdélyi IT Plus Klaszter a központi régió egyik kiemelkedő szakmai szervezeteként működik már 2014 óta. A klaszter tagságát képező közel 40 vállalkozás számára már bebizonyosodott, hogy egyesített erőforrásokkal sikeresebben formálhatjuk Erdély IT&C piacát. 2021 új lendületet hozott a klaszter életében, és ennek egyik eredménye a Szatmár környékén kialakuló hangsúlyos klaszterjelenlét az IT és digitalizáció terén.

2022-ben az IT Plus Klaszter új oktatási programokat valósít meg, többek közt informatika és szoftverfejlesztési posztgraduális képzéseket indít, szervez IT meetup-okat, és idén az egyetemista mentorprogram is kiterjesztésre kerül Erdély-szerte. Ez utóbbi egy jól kidolgozott módszertan szerint működik, mely biztosítja az eredményes szakmai gyakorlatot a résztvevő egyetemistáknak és a fogadó cégeknek egyaránt. A program túlmutat egy hagyományos szakmai gyakorlaton, ugyanis hosszútávú megoldásokat kínál a résztvevőknek, és ezáltal számos hozzáadott értékkel van felruházva.


A program bemutatására február 23-án, sszerdán 17órai kezdettel kerül sor a Szatmárnémeti Technológia és Innovációs Központban, melyre várjuk az érdeklődő cégek jelentkezését. A bemutatón lehetőséget kínálunk megismerkedni a klaszter további programjaival és terveivel is.


Személyes és online részvételre egyaránt az alábbi linken lehet jelentkezni: https://forms.gle/BngrgNTDrHmSfFRf8


A rendezvény szervezője az IT Plusz Klaszter, partnere a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ. A szakmai rendezvény az érvényes járványügyi intézkedések betartásával kerül megrendezésre.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: